Doel

De opbrengst van de 48e Wilnisse Rommelmarkt in 2024 is geheel bestemd voor de ondersteuning van Mission Aviation Fellowship.

Mission Aviation Fellowship

Dit jaar hebben we met de jeugdvereniging het prachtige doel Mission Aviation Fellowship uitgekozen!

Met 120 MAF-vliegtuigen vliegt MAF wereldwijd van de ene plek naar de andere plek om ontwikkelingshulp, noodhulp en medische zorg te brengen waar niemand anders durft te komen. Het is hun ultieme missie om het Evangelie van vliegveld tot vliegveld te verspreiden, zelfs als dat betekent dat ze in de meest afgelegen plekken terechtkomen.

Ze weten ook dat ze dit niet alleen kunnen. Daarom hebben ze jou, de kerk, vrijwilligers, donateurs, en elke andere manier van geld inzamelen nodig. Want dankzij jullie, dankzij die verzameling van steun, kunnen zij écht het verschil maken in het leven van duizenden mensen die snakken naar hulp en hoop.

MAF gaat op zoek naar de meest afgelegen schatten van menselijke nood, en ze geloven dat het hun roeping is om juist daar, waar de wegen ophouden, het licht van Gods liefde te laten schijnen. Hun werk neemt hen mee van Nederland tot aan de uithoeken van de aarde, waar ze als vliegende boodschappers van hoop fungeren, de blijde boodschap verspreidend terwijl ze landen waar de wegen eindigen.

Met de opbrengst van de 48e Wilnisse Rommelmarkt willen we ervoor zorgen dat MAF en nieuw toestel de lucht in kan sturen om hulp en het Evangelie te brengen naar de meest geïsoleerde gebieden van Madagaskar. Wil je meer informatie over dit bijzondere doel? Neem dan een kijkje op de site van MAF.